Főoldal
Hírek
A szövetség
Jogi háttér
Kalózkodás
Szerzői jogi kézikönyv
Letöltés
Linkek
GY.I.K.
Kontakt
Hírek

Eggyel több - a zenészek is csatlakoztak!

A zenevásárláson mindenki nyerhet

Rengeteg hazai előadó, énekes, együttes csatlakozott örömmel a megmozduláshoz, s vonják be aktívan közönségüket is. A rajongók maguk is részt tudnak venni az akcióban, személyesen is együtt tudnak dolgozni kedvenceikkel, a zenészekkel, ezzel is segítve munkájuk elismerését és általában a zene, a zenélés tiszteletét. Mindezt oly módon tehetik a rajongók, hogy a művészektől kapott "1gyel több" feliratú matricákat maguk is ragasztgatják az iskolai faliújságokra, üzenőfalakra...

S hogy miről is szól az "Eggyel több" kampány?

A ProArt akciójában mindenki, aki "eggyel több" zenét vásárol, mint tavaly - akár CD-n, akár legális on-line zeneáruházból teszi azt - regisztrálhatja vásárlását a www.1gyeltobb.hu weboldalon, és ezáltal részt vesz a sorsoláson, amelyre nagyszabású keretek között, országos televíziós közvetítés kíséretében, a következő Fonogram Díjátadó Gálán kerül sor.

A nyeremények között korfui nyaralás, 100 ezer forint értékű CD-csomag, egy nagyszerű extrém sport, a kitesurf tanfolyama is szerepel, de a legizgalmasabb a fődíj: a nyertes kiválaszthatja, hogy melyik európai városban, melyik kedvenc előadóját szeretné megnézni, és a ProArt egy teljes kirándulást szervez neki a helyszínre, szállással, repüljeggyel, koncertjeggyel együtt!

Kedvenc számainkat tehát már nem csak CD-n, hanem az interneten keresztül is be tudjuk szerezni legálisan, jó ideje működnek már Magyarországon is on-line zeneáruházak - például a www.mahasz.hu weboldalról mindegyik elérhető. Akár a teljes albumokat szeretjük egy-egy előadótól, akár csak az éppen aktuális sláger érdekel bennünket, a zenevásárlással - túl azon, hogy élményhez jutunk és az alkotók erőfeszítéseit, kedvenc zenészeink munkáját is elismerjük - mostantól komoly nyeremények is várnak mindenkire!

Az illegális zenefelhasználás elleni küzdelem természetesen továbbra is a ProArt kiemelt feladata, a közönség, az egyéni zenefogyasztók számára azonban elsődlegesen a vásárlás ösztönzésével, vonzó akciókkal igyekszünk egyértelművé tenni, hogy a legális zenefelhasználásnak az alkotók és a közönség egyaránt nyertesei!

Weboldal: www.1gyeltobb.hu
Logó- és bannerletöltés: www.1gyeltobb.hu/media

<<< vissza a hírekhez

FŐOLDAL | HÍREK | A SZÖVETSÉG | JOGI HÁTTÉR | KALÓZKODÁS | MÉDIAFIGYELŐ | LETÖLTÉS | LINKEK | GY.I.K. | KONTAKT

©2005-2011 - Pro Art | Impresszum