Nyári koncertélményt lehet nyerni egy zenekari pólós szelfivel

Zenekari pólóban feszíteni a bringán, a buszon, egy kávézó teraszán vagy egy buliban mindig egy életérzés. Június 17-18-19-én, péntek-szombat-vasárnap azonban még nyári koncertélményt is nyerhetünk, ha erről fotót is osztunk meg a közösségi médiában. Jön a MÖRCSFESZTIVÁL 2022: zenekari póló hétvége.

Nyári koncertélményt lehet nyerni egy zenekari pólós szelfivel

A ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért célja, hogy a nyári szünet első hétvégéjén minél többen vegyék fel kedvenc zenekari/előadói pólójukat, készítsenek egy szelfit vagy rövid videót, és töltsék fel Facebookra, Instagramra vagy TikTokra a #morcsfesztival hashtaggel.

 

ZENEKARI PÓLÓ HÉTVÉGE résztvevői között egy értékes koncertutalványt sorsolnak ki, ami biztosan jól jön bármelyik zenerajongónak a fesztiválszezon küszöbén!

 

A szervező ProArt - amelynek alapítói között van az Artisjus, az EJI és a MAHASZ - olyan közösségi megmozdulást tervez, amelyben előkerülnek a kedvenc zenekari mörcs termékek és ruhadarabok, és kiderül, hogy a barátok vagy a kollégák közt kinek van még meg a Nirvana-pólója, ki rajong hazai és ki külföldi előadóért - Leander vagy Halott Pénz, Alee vagy Blahalouisiana, Bagossy Brothers Company vagy Quimby...

 

Aki felfrissítené "mörcs ruhatárát", annak jó hír, hogy már több mint 50 hazai zenekar és előadóművész csatlakozott a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért által útnak indított MÖRCSFESZTIVÁL kezdeményezéshez: a www.fairplayhungary.hu oldalról könnyen elérhetők a friss mörcs termékek, kedvenc előadóink ajándéktárgyai.

 

Zenekari póló, pulóver, bögre, vászontáska, tolltartó, kitűző, kulacs, tornazsák... Ezek összefoglaló neve az angol merchandising (kereskedelem, értékesítés) szóból rövidült merch, amelyet magyarul gyakran - fonetikusan - mörcsként emlegetnek.

 

"A MÖRCSFESZTIVÁL nevű kezdeményezéssel az a célunk, hogy segítsünk az eddig kevésbé elkötelezett rajongóknak, hogy rátaláljanak kedvencük egyedi relikviáira" - mondta dr. Horváth Péter, a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért igazgatója.

 

MÖRCSFESZTIVÁL 2022:

ZENEKARI PÓLÓ HÉTVÉGE

2022. június 17-18-19. péntek-szombat-vasárnap

 

További információk: www.fairplayhungary.hu